A webáruház üzemeltetője, a Birkmayer-Tex Kft. 2001–ben kezdte lakástextil nagykereskedelmi tevékenységét családi vállalkozásként, hagyományos Jacquard függönyök importjával. A korai piacépítés során igazán ismertté az általunk elsőként importált Du Pont Teflon bevonatú abroszokkal váltunk. Felismerve a piaci igényt mind a lakosság mind a vendéglátóipar részéről a legnagyobb figyelmet az elmúlt években ezen termékek piacának a fejlesztésére fordítottunk szín, design és különböző anyagösszetétel tekintetében. Partnereinkkel történő folyamatos együttműködés eredményeként változatos mintázatú és színvilágú asztalneműkkel állunk vásárlóink rendelkezésre.

A közelmúltban a hagyományos függönyökkel ellentétben a modern voile-ok, organzák, sablek stb. váltak keresetté. Reagálva a piac változására a modern anyagok importja mellett a beszállítókkal karöltve piaci bevezetésre került egy különleges technológiával készült ún. hímzett jacquard függöny, amely szintén egyedi termékünk. Kiválóan ötvözi a jacquard előnyeit a modern anyagok szépségével és igényességével. Ez a termék már nem hasonlít hagyományossá vált elődjére és piaci bevezetése óta partnereink visszajelzései is igen pozitívak.

Célunk a vevőink igényeinek maximális kiszolgálása és az együtt elért piaci siker, amely a közös munka eredménye. Cégünk a kiskereskedelmi üzletek kiszolgálása mellett közületek és a vendéglátó ipar igényeit is igyekszik figyelemmel kísérni és megfelelni a felmerülő igényeknek. Ezt szem előtt tartva többféle grammsúlyú és anyag összetételű termékkel rendelkezünk, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára ideális abroszt. Természetesen helyszíni felméréstől a méretre varrásig további szolgáltatásokkal is rendelkezésre állunk.

Célunk továbbra is a vevőink igényeinek maximális kielégítése a közös piaci siker érdekében.

CÉG ADATOK:

Birkmayer-Tex Kft.

9021 Győr

Benczúr utca 5.

Tel: +3630 916 8765

Adószám: 22909330-2-08

Cégjegyzék szám: 08 09 020392

Csomagküldő kereskedelmi nyilvántartási szám: 17844/2020